Home Inloggen als agent
Groepsreizen
Onze groepsreizen

Iedereen is uniek, dat weten wij bij travelanddiscover als geen ander, wij zijn dť specialist in maatwerk: wij ontwerpen en organiseren je persoonlijke droomreis, alleen, met 2 of meer maar steeds op maat.
Ontdek onze Nederlandstalige rondreizen op maat ontworpen en garant staand voor unieke belevenissen en onvergetelijke herinneringen.
We nemen je mee onder deskundige begeleiding van onze travelanddiscover tour managers naar: ArgentiniŽ, Chili, Peru of een combinatie van Chili en ArgentiniŽ.

reizen met travelanddiscover is kiezen voor een ontdekkingsreis, een reis waarbij je niet alleen een kleurrijke cultuur, warme mensen en een andere manier van leven ontdekt maar ook onbekende facetten van jezelf;
reizen met travelanddiscover is kiezen voor kwaliteit, kennis en kunde doorregen met passie voor onze landen waarbij wij enkel ťťn doel voor ogen hebben: van het begin tot het einde nemen wij alle zorgen uit handen en werken wij op een professionele manier achter de schermen opdat onze gasten van een unieke en zorgeloze vakantie kunnen genieten.
Rest alleen de vraag, in groep of individueel?

Neem hier alvast een kijkje als je meer wil weten over ons aanbod begeleide rondreizen!

travelanddiscover - Dorpstraat 6 - B-1830 Machelen - info@travelanddiscover.be   |   Sitemap