Home Inloggen als agent
Welkom in USA
New England heeft veel te bieden. En heb je het voor het kiezen, ga dan zeker in de herfst Waarom? Vanwege de natuurlijke kleurenpracht. Overdag rustig rijdende, af en toe stoppen om die mooie natuur te aanschouwen, lekker te eten en later op de dag al zittende op de veranda's en balkonnetjes van de prachtige Victoriaande Inns lekker te genieten van de rust en kalmte!
Patrick & Myriam - Oktober 2009

“Net de scenic route van Boston naar Kennebunkport afgelegd… zo nu en dan stoppen en genieten, alleen maar genieten. De kust van Maine is geweldig, na iedere bocht is het uitzicht mooier. Meer als we terug thuis zijn.”
Familie Verplancken - Schoten - November 2011
USA

Ontdek een verrassend New England. Vakanties in New England hebben voor ieder wat in petto, en dit het hele jaar door. Heerlijke zomers, adembenemende herfsttaferelen, gezellige winters en een intensgroene lente. New England is onze absolute favoriete regio van de Verenigde Staten, het is zeker een van de aantrekkelijkste stukken Amerika. Hoewel het door Europese toeristen relatief weinig wordt bezocht, heeft het alles om een aangename vakantie mogelijk te maken. De zes staten van New England, eventueel gecombineerd met het noordelijk deel van de staat New York, zijn gemakkelijk te berijden in een middenlange vakantie. Je hoeft daarvoor niet eindeloos in de auto te zitten en grote afstanden af te leggen, integendeel, in New England liggen de bestemmingen op vrij korte afstand van elkaar, en het aanbod aan bezienswaardigheden is enorm gevarieerd en de natuur verbluffend.

Reisinspiratie
Klik hier door naar onze reizen. Zo te boeken, maar evengoed perfect aan te passen aan je eigen smaak. Wil je er iets uit, of hang je er graag nog een paar dagen aan? Bekijk dan zeker ook onze suggesties.

Fly & drive
Charming New England 10 dagen vanaf € 1.670 per persoon
Langheen Maine's spectaculaire kust 11 dagen vanaf € 2.120 per persoon
New England Explorer 13 dagen vanaf € 2.205 per persoon
Inn-side New England 14 dagen vanaf € 2.255 per persoon
Six State Sampler 17 dagen vanaf € 2.240 per persoon
Enkele foto indrukken...
USA praktisch
Suggesties
Deze suggesties kan je integreren in de inspiratiereizen of er zelf je eigen programma mee samenstellen.
travelanddiscover - Dorpstraat 6 - B-1830 Machelen - info@travelanddiscover.be   |   Sitemap