Home Inloggen als agent
Welkom in Chili
Atacamawoestijn
De Atacamawoestijn is s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-i-r. Waanzinnig mooi! Onze cottage in het Awasi vlakbij San Pedro de Atacama was de perfecte basis voor uitstappen. Pure luxe. Echt de max."
Sofie en Jan - oktober 2008

ďWe hebben een superreis gehad, hele mooie dingen gezien en meegemaakt. Zeer tevreden over de begeleiding. Ga zo door.ď
Familie Verhaert Ė Meise Ė Oktober 2011
Chili

Ontdek een contrastrijk Chili
Een smalle strook van 6000 kilometer lang en amper 200 kilometer breed. Gezegend met een grandioze natuur en een verrassend palet aan landschappen en klimaten. Het noorden is vulkanisch, woestijndroog en magisch. Het centrum groenblauw vol ondoordringbare wouden, wereldberoemde wijngaarden en kristalheldere meren. Het zuiderse PatagoniŽ schittert met ijzige steppen, oogverblindende gletsjers en glinsterende sneeuwtoppen. Eťn ding hebben deze totaal verschillende regio's gemeen: een adembenemende fauna en flora. De warme bevolking is legendarisch gastvrij, de steden echoŽn een rijk verleden. Da's Chili in condorvlucht. Dit veilige land, boordevol contrast is een ontdekking meer dan waard. Doťn!

Reisinspiratie
Klik hier door naar onze reizen. Zo te boeken, maar evengoed perfect aan te passen aan je eigen smaak. Wil je er iets uit, of hang je er graag nog een paar dagen aan? Bekijk dan zeker ook onze suggesties.

Voorbeeldreizen
Santiago & PatagoniŽ Camp 9 dagen vanaf Ä 2.264 pp.
Santiago & PatagoniŽ via Explora 14 dagen vanaf Ä 4.696 pp.
PatagoniŽ, weg van de wereld 13 dagen vanaf Ä 3.207 pp.
Chili XL 19 dagen vanaf Ä 6.489 pp.
Water, Vuur & Moai 18 dagen vanaf Ä 7.123 pp.
 
Combireizen
Grenzeloos PatagoniŽ - Combireis 18 dagen vanaf Ä 5.029 pp.
Cultureel - Culinaire - Combireis 12 dagen vanaf Ä 3.492 pp.
Special
Ski Chili 10 dagen vanaf Ä 1.945 pp
Enkele foto indrukken...
Chili praktisch
 • Munt: Chileense Peso
 • Taal: Spaans
 • internationaal paspoort
 • Stroom: 220V
 • Oppervlakte: ca. 757.000 km2
 • klimaat: de seizoenen in Chili zijn omgekeerd aan de onze. Door de uitgestrektheid van het land en de variatie in klimaten is het beste reisseizoen niet voor elke regio hetzelfde. Naar het zuiden reis je bij voorkeur van oktober tot maart. De rest van het land is het hele jaar door prima te bezoeken.
Suggesties
Deze suggesties kan je integreren in de inspiratiereizen of er zelf je eigen programma mee samenstellen.†
 • Het mysterieuze Paaseiland waar 887 moai beelden over de grasvlakte staren: 4 dagen
 • San Pedro de Atacama: een sfeervol oasestadje middenin de kurkdroge Atacamawoestijn met z'n surrealistische maanlandschappen, geisers, warmwaterbronnen en roze flamingo's. Een fantastische plek om te bezoeken: 4 dagen
 • Australiacruise naar Vuurland: 5 dagen
  De beste manier om de spectaculaire kustlijn van zuidelijk Chili tot aan het magische Vuurland te verkennen is per boot. Deze ijskoude streek met z'n vele baaien, diepe fjorden, steile kliffen en ontelbare eilanden is een paradijs voor vogelliefhebbers. Je ziet er naast pinguÔns en zeeleeuwen ook regelmatig dolfijnen, orka's en walvissen.
 • Chili, wijnland: 3 dagen
  De Chileense wijnen zijn van wereldklasse. De meest befaamde wijngebieden vind je ten zuiden van Santiago de Chili. Naast het proeven van de wijn, zijn de prachtige koloniale landgoederen op zich een bezoek meer dan waard.
travelanddiscover - Dorpstraat 6 - B-1830 Machelen - info@travelanddiscover.be   |   Sitemap